ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - ДОВГООЧІКУВАНА ЗУСТРІЧ

April 19, 2018
м. Київ, НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15
    Сьогодні відбувся завершальний захід з циклу Дня відкритих дверей для майбутніх студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
   Цьогорічні випускники коледжів та технікумів та їхні батьки завітали до НУБіПу,щоб ознайомитися з його факультетами та з перших вуст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії.
 
У коридорах корпусу №3 університету всі навчальні підрозділи розгорнули свої інформаційні стенди, серед яких свою експозицію представив і факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Абітурієнти проявили зацікавленість до представлених зразків обладнання та експонатів: прилад Чижової для визначення вологи в харчових продуктах, прилад Ekomilk– здатний проводити аналіз проби молока за 80 сек, а саме визначення вмісту жиру, білку, сухого знежиреного молочного залишку, густину, температуру замерзання та кількість доданої води одночасно. Також представниками факультету Тетяною Розбицькою та Ельвіною Старковою були показані прості в виконанні методи визначення фальсифікації продукції.
 
Одразу після реєстрації гостей викладачі  факультету Баль-Прилипко Л.В., Савченко О.А., Василів В.П., Веретинська І.А., Медведєва Н.А. надавали для всіх зацікавлених інформацію щодо напрямів підготовки факультету, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. 
 
 
Після урочистої частини гості були запрошені до навчальних корпусів, на кафедри для ознайомлення з територіальним розташуванням, лабораторним і методичним оснащенням та для теплого спілкування.
 
Декан факультету Лариса Баль-Прилипко радо прийняла у рідних стінах випускників коледжів:
  • –Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової,
  • –Сумський коледж харчової промисловості НУХТа,
  • –ВП НУБіП України «Ірпіньський економічний коледж»,
  • –Хмельницький торгово-економічний коледж,
  • –Любешівський технічний коледж ЛНТУ,
  • –Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя,
  • –Коледж ресторанного господарства НУХТ.
Декан надала детальну інформацію про студентське навчання та дозвілля студентів, про вимоги до вступу, та наголосила на актуальності знання іноземних мов та можливих подальших здобутків. Материнські поради декана щодо вибору професії, цілей на успішне професійне життя, роботи над собою як фахівця в обраній галузі є цінними для цьогорічних абітурієнтів.
 
Завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко розповів про особливості подальшого  працевлаштування наших випускників, про отриманий виробничий досвід студентів денної форми навчання, про міжнародну практику на підприємствах Німеччини, участь студентів в конференціях, семінарах та Всеукраїнських олімпіадах.
 
Юрій Сухенко, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, розповів про відкриття нової спеціалізації «Процеси та обладнання харчових, біотехнологічних і органічних виробництв», актуальної для всіх сфер народного господарства.
 
Зустріч, проведена в рамках Дня відкритих дверей, була цікавою і корисною для обох сторін. Вступники отримали багато окриляючих вражень, позитивних емоцій та мотивацію для подальшого самовдосконалення та бажання вступу до вишу. Вся зустріч пройшла під девізом «Вірити в щасливу зірку!Не втратити миті та можливості! Осягнути, що життя неповторне!!!»
 

Чекаємо з нетерпінням на вступі 2018!

 
 
Людмила Тищенко
доцент кафедри технології м‘ясних,
 рибних та морепродуктів
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook