ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ГОСТИННО ВІДКРИВ ДВЕРІ ДЛЯ УЧНІВ м. КИЄВА ТА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

April 11, 2018
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 315 блок Д

Сьогодні факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК гостинно зустрів школярів, батьків та вчителів Київщини у стінах НУБіП України.

Відвідувачами даного заходу стали більше 50 учнів ЗОШ, гімназій, навчально-виховних комплексів м. Києва та Київської області, зокрема:

  • НВК «Узинська гімназія» Білоцерківського району Київської обл.;
  • Узинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Білоцерківського району Київської обл.;
  • Згурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської обл.;
  • Стадницька ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської обл.;
  • Васильківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Київської обл.;
  • Сквирська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, №3 Київської обл.;
  • Бориспільський НВК «Гімназія Перспектива» Київської обл.;
  • Вище професійне училище №10, м. Київ.

Школярі, батьки, вчителі прийшли до університету для того, щоб ознайомитися з його інститутами і факультетами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії. Відвідувачі мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо спеціальностей, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом.

 

Відвідувачі, за участю аспірантки Тетяни Розбицької та асистента Ельвіни Старкової, мали можливість власноруч здійснювати вимірювання фізико-хімічних показників (рН, окисно-відновний потенціал) якості найбільш поширених напоїв – Coca-Сola, Fanta та питної води.

 

Асистент Ірина Веретинська продемонстрували учням цікаві дослідження з визначення вмісту вологи у м'ясній сировині з використанням експрес-методу (на приладі Чижової) та показника активності води, за допомогою аналізатора HydroPalm.  

Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та в лабораторіях факультету, де їх зустріла декан, професор Лариса Баль-Прилипко, яка здійснила «віртуальну» екскурсію по факультету, його територіальному розміщенню, акцентувала увагу відвідувачів на особливостях підготовки фахівців за спеціальністю «Харчові технології».

 

 

Про особливості діяльності основних кафедр факультету розповіли завідувачі – проф. Юрій Сухенко, доц. Олександр Савченко, та проф. Владислав Сухенко які зосередили основну увагу на матеріально-технічній базі, наявності лабораторного обладнання, проведенні основних лабораторних та практичних робіт тощо.

Також перед присутніми виступив магістр 1 року навчання, відмінник навчання, активіст Дмитро Олєйніков, який звернув увагу на студентське життя, культурно-масові заходи, які проводяться на факультеті, студентське самоврядування та умови проживання у гуртожитку і проходження практик за кордоном.

 

То ж чекаємо абітурієнтів на студентських лавах

факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК НУБіП України,

основний девіз якого:

«У КОЖНОГО СВІЙ ШЛЯХ-СВОЯ ДОРОГА, А

НУБІП І ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ – ТВОЯ ПЕРЕМОГА»

 

 

Олена Очколяс,

асистент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook