ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ПРОЙШЛИ СТАЖУВАННЯ У ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

March 22, 2018
З 20 лютого по 20 березня 2018 р. доценти кафедри статистики та економічного аналізу Національного університету і природокористування України Богданюк Олена Володимирівна та Куць Тетяна Валеріївна стажувалися у Державній службі статистики України.
Стажування проходило під керівництвом директора департаменту статистики сільського господарства та навколишнього середовища Прокопенка Олега Миколайовича та заступника директора департаменту, начальника відділу економічних рахунків, зведених і балансових робіт Сікачини Ольги Владиславівни.
До основних результатів підвищення кваліфікації викладачів у Державній службі статистики України слід віднести:
Вивчено особливості організації державних статистичних спостережень, обробки та аналізу даних з розвитку рослинництва, тваринництва, переробки і реалізації сільськогосподарської продукції.
Детально проаналізовано перелік та зміст офіційних статистичних публікацій та збірників за розділами економічна статистика, і зокрема статистика сільського, лісового та рибного господарства.
Опрацьовано методологічні положення та практичні аспекти типологізації аграрних формувань.
Узагальнено сучасні підходи до методики розрахунків основних показників статистики сільського господарства і навколишнього середовища та їх використання в управлінні.
Результати стажування були затвердженні на засіданні кафедри. Отриманий практичний досвід є актуальним і корисним, який буде використаний при викладанні наступних дисциплін – Статистика, Аналіз господарської і комерційної діяльності, Аналіз ЗЕД та ін.

 

Висловлюємо щиру подяку за підтримку у організації та проведенні стажування заступника директора ННІ післядипломної освіти НУБіП України Микицей Т.Д., директора департаменту статистики сільського господарства та навколишнього середовища ДСС України Прокопенка О.М. та заступника директора департаменту, начальника відділу економічних рахунків, зведених і балансових робіт Сікачину О.В.
 
 
 
 
 
 
 
 
Богданюк О.В. та Куць Т.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook