Засідання вченої ради агробіологічного факультету

February 27, 2018

27 лютого відбулося чергове засідання вченої ради агробіологічного факультету. Про планування педагогічного навантаження на 2018-2019 навчальний рік доповів заступник декана Володимир Завгородній. Доповідач представив розрахунок кількості годин навчальної роботи денної і заочної форм навчання для ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» індивідуально для кожного курсу і семестру навчання.

Володимир Завгородній акцентував увагу на проблемі формування контингенту за спеціалізаціями ОС «Магістр», яка виникає згідно із затвердженням нового «Положення про підготовку і захист магістерської роботи в НУБіП України», за яким кожна магістерська програма має включати не менше 15 осіб. Це може призвести до об’єднання деяких спеціалізацій в одну спільну, що є уже явним прикладом на спеціальності «Садівництво і виноградарство»

В обговоренні взяли участь професори Світлана Каленська, Семен Танчик, Анатолій Балаєв, які відзначили необхідність продовження навчання магістрів агробіологів до лютого. Виступаючі акцентували увагу, що для якісної підготовки ОС «Магістр» необхідно повністю використовувати термін 1,5 роки, який дається для навчання.

На засідання вченої ради агробіологічного факультету була запрошена директор навчального-науково інституту післядипломної освіти Марія Кулаєць, яка розповіла про можливості підвищення кваліфікації НПП агробіологічного факультету та залучення їх до проведення курсів з підвищення кваліфікації для викладачів коледжів агробіологічного профілю.

Директор НДІ рослинництва та грунтознавства Ганна Ковалишина представила на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України старшого викладача кафедри загальної хімії, к.б. наук Ольгу Кравченко.

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

 

Ніна Бикіна, секретар вченої ради агробіологічного факультету,

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook