Підводимо підсумки 2017 року

December 26, 2017

        Останні тижні року – це, як правило, період звітів.
    Так, 15 грудня про результати наукової роботи «Створення гібридного хмароорієнтованого інформаційно-освітнього середовища вищого навчального закладу аграрного профілю» (яка, до речі, завершується) доповів її науковий керівник – доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Максим Мокрієв.

     У результаті обговорення члени комісії з розгляду наукових досліджень факультету інформаційних технологій одноголосно прийняли рішення затвердити звіт.
      А вже за п’ять днів, 20 грудня, на розширеному засіданні вченої ради факультету звітувала завідувач кафедри Олена Кузьмінська.

     За даними звіту наша кафедра є такою, що об’єднує викладачів і студентів не лише нашого факультету, але тих, хто прагне застосовувати ІКТ у своїй освітній, науковій та професійній діяльності. Ми виконуємо і вимоги, що стосуються підтвердження статусу дослідницького університету, бо не лише інноваційно працюємо, а й поширюємо досвід: за рік троє працівників збільшили на 1 h-індекс у Scopus, п’ятеро – у Google Scholar, видано 3 монорафії, 2 посібники, проведено 3 міжнародні науково-практичні конференції на базі університету.
     Звіти складено, починаємо активно планувати на новий 2018 рік!

Тетяна Волошина,
старший викладач кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook