НАШІ ЩИРІ ВІТАННЯ ЮВІЛЯРУ

January 5, 2018
НАШІ ЩИРІ ВІТАННЯ ЮВІЛЯРУ
 
6 січня 2018 року кандидату економічних наук, доценту кафедри статистики та економічного аналізу Музиченку Андрію Олександровичу виповнюється 40 років.
Музиченко А.О., випускник економічного факультету НУБіП України (на той час Національного аграрного університету) за спеціальністю «Фінанси і кредит». З 1999 по 2003 рр. навчався в очній аспірантурі названого університету.
З 01.09.2004 р. зарахований на посаду асистента кафедри статистики та економічного аналізу Національного аграрного університету. У 2010 р. успішно захистив дисертаційну роботу «Аналітичне забезпечення управління фінансовими ресурсами сільськогосподарських підприємств» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук, що було підставою для його переведення на посаду старшого викладача кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України. З 1 грудня 2011 р. по теперішній час працює доцентом кафедри статистики та економічного аналізу.
Музиченко А.О. активно працює як на науково-педагогічній ниві, так і на громадській роботі. Він на високому професійному рівні читає ряд дисциплін – Економічний аналіз, Проектний аналіз, Фінансовий аналіз; успішно керує підготовкою бакалаврів та магістрів економічних спеціальностей. Він автор численних навчально-методичних посібників та методичних розробок, електронних навчальних курсів в системі E-learn, які допомагають студентам глибше засвоїти знання з названих дисциплін.
Музиченко А.О. користується заслуженим авторитетом серед студентів та колег університету. Він з достоїнством продовжує славетну історію свого відомого роду!
З 2013 р. виконує обов’язки заступника декана економічного факультету з адміністративно-господарської діяльності і відповідає за підведення підсумків рейтингу НПП кафедри і економічного факультету.
 
Дружний колектив кафедри статистики та економічного аналізу вітає Музиченка Андрія Олександровича з ювілеєм!!!
 
Бажаємо козацького здоров'я, щастя і добробуту, родинного затишку, творчого натхнення й успіхів на професійній ниві!!!
 
 
 
 
 
З повагою,
д.е.н., професор,
завідувач кафедри Савчук В.К.
та колектив кафедри статистики та економічного аналізу 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook