Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт − студентів зі спеціальності “Облік і оподаткування”

December 25, 2017

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 26.10.2017р. за № 21.1/10-2349 базі Житомирського державного технологічного університету 19 грудня 2017 року відбулося засідання галузевої конкурсної комісії з проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дипломних (бакалаврських, магістерських) робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування».

На конкурс подано більше 100 бакалаврських та магістерських робіт із 39 вищих навчальних закладів України. Конкурсна комісія, до якої увійшли провідні вчені України, відзначила високий теоретичний і практичний рівень поданих робіт, їх інноваційність та креативність, що зрештою, пояснює і високу конкурентність.

n

За результатами розгляду конкурсною комісією бакалаврських і магістерських робіт, їх відкритого обговорення та оцінювання за визначеними критеріями до складу переможців ввійшли двоє студентів економічного факультету нашого університету. Зокрема, дипломами ІІІ ступеня відзначені магістерська робота Ірини Прущищеної (науковий керівник – д.е.н.. професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга) та випускна бакалаврська робота Владислава Діденка (науковий керівник – к.е.н., доцент Світлана Тивончук).


Вітаємо переможців та бажаємо їм невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків!

Анатолій Діброва,
декан економічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook