Оперативна нарада при заступникові прокурора міста Києва з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх

December 18, 2017

 На виконання спільного наказу Генерального прокурора України та Міністра освіти на науки України № 289/1375 від 13.10.2017 р. «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» 12 грудня 2017 р. у приміщенні прокуратури міста Києва відбулась розширена оперативна нарада при заступникові прокурора міста Києва з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх за участю представника нашого навчального закладу, доцента кафедри адміністративного та фінансового права, Гулак Олени Василівни.

На нараді були присутні представники низки вищих навчальних закладів міста Києва, правоохоронних органів, КМДА, Національної академії прокуратури України. Ключовим постало питання збільшення кількості правопорушень серед неповнолітніх, які, у тому числі, являються і студентами ВНЗ нашого міста. Наведена статистика яскраво відображає негативну тенденцію, зокрема і на території Голосіївського району, який, на жаль, є лідером серед «неповнолітньої злочинності». Кожен з присутніх мав змогу виступити та запропонувати своє бачення необхідних подальших кроків у питанні попередження, зокрема, такого виду правопорушень.
Насамкінець, було прийнято рішення про створення робочої групи з розробки і затвердження планів проведення просвітницьких заходів у сфері запобігання злочинності та корупції серед неповнолітніх під керівництвом заступника прокурора міста Києва, до якої була залучена і представник нашого вузу.
 
Разом з тим, хочемо висловити вдячність керівникам відповідних підрозділів прокуратури міста Києва, слідчого відділу Національної поліції міста Києва та сектора ювенальної пробації міста Києва, які виявили особисту активну позицію та залюбки погодились на спільні подальші просвітницькі заходи в стінах нашого університету з метою попередження проявам різного роду правопорушень. 
Доцент кафедри адміністративного та фінансового права
Гулак Олена Василівна
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook