Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту провела профорієнтаційну роботу у школах м. Сміла Черкаської області

27 November 2017, 14:27

 

23 та 24 листопада 2017 року студентка магістратури «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» факультету аграрного менеджменту Наталія Федченко провела профорієнтаційну роботу у Смілянській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №5 та Навчально-виховальному комплексі «Загальноосвітня школа І ступеня - гімназія ім. В.Т.Сенатора».

Під час зустрічі з майбутнім проектним менеджером учні випускних класів дізналися про переваги навчання у Національному університеті біоресурсів та природо-користування України, перспективи подальшого працевлаштування й отримали буклети про факультет та кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту.

Наталія Федченко акцентувала увагу випускників на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту й на завершення зустрічі відповіла на питання щодо особливостей напрямів підготовки, ступеневої освіти, стажування та навчання, отримання подвійних дипломів з Європейськими університетами, військової підготовки на базі університету з присвоєнням звання молодшого лейтенанта, можливість отримання стипендій з державного бюджету та від підприємств, умов проживання у гуртожитку та ін.

Віктор Орехівський

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook