Підготовка наукових кадрів: вдалий старт

22 November 2017, 10:00

     На кафедрі інформаційних і дистанційних технологій 21 листопада 2017 року відбувся попередній захист кандидатської дисертації старшого викладача Волошиної Тетяни Володимирівни за спеціальністю 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті; 011 – Науки про освіту на тему: "Проектування гібридного хмаро орієнтованого середовища розвитку самоосвітньої компетентності майбутніх фахівців з інформаційних технологій" (науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор Глазунова Олена Григорівна).

     

     Головуючою на розширеному засіданні кафедри інформаційних та дистанційних технологій була завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Кузьмінська Олена Геронтіївна.
    В обговоренні було підкреслено значимість проведеного дисертаційного дослідження. Рецензенти доктор педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Тарасенко Ростислав Олександрович та кандидат педагогічних наук, доцент комп'ютерних систем та мереж Осипова Тетяна Юріївна відзначили актуальність обраного наукового дослідження.
       Загальним рішенням доповідь дисертанта була схвалена та рекомендована до подальшого проходження.
      Насамкінець всі привітали Тетяну Володимирівну та її наукового керівника Олену Григорівну з проходженням важливого етапу на шляху до захисту кандидатської дисертації.

 

Валентина Корольчук,
асистент кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook