Відбулося чергове засідання вченої ради факультету

November 20, 2017
Деканат ФАМ

      20 листопада на факультеті аграрного менеджменту відбулося чергове засідання вченої ради. Відповідно до порядку денного завідувачі кафедрами прозвітували про проведену профорієнтаційну роботу науково-педагогічними працівниками, а також про результати передзахистів магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання.

     Заступник декана факультету, доцент Олександр Новак ознайомив членів вченої ради та присутніх з  результатами осінньої сесії і термінами проведення зимової, наголосивши на необхідності посилення контролю своєчасної задачі заліків та іспитів.

     

    Завідувач кафедри економічної теорії, професор Микола Талавиря прозвітував про результати роботи кафедри економічної теорії в руслі «Голосіївської ініціативи-2020». У ході доповіді професор акцентував увагу на наукову діяльність та удосконалення методичного забезпечення.

      З науковою доповіддю на тему "Теоретичні засади державного регулювання розвитку біоекономікивиступила докторант, доцент Віра Бутенко.

         Кадровим питанням порядку денного була рекомендація к.е.н., старшого викладача кафедри Олени Четверик на посаду доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. 

        У ході засідання декан довів основні завдання по профорієнтації, звернув увагу на організацію роботи ЕК та проведенні захистів дипломних робіт на високому рівні, наголосив на необхідності підготовки кафедр до осінньо-зимовоїсесії. Також було розглянуто і рекомендовано до друку ряд монографій, навчальних посібників, підручників та методичних рекомендацій.

Лариса Карпенко, секретар вченої ради факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook