Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД взяла участь в Всеукраїнському заході "Твій професійний старт"

November 6, 2017
МВЦ "АгроКомплекс 2017"

02 листопада 2017 р. в рамках роботи Міжнародної виставки ефективних рішень для агробізнесу «АгроКомплекс 2017», що проходила з 31 жовтня до 02 листопада 2017 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», відбувся Всеукраїнський захід "Твій професійний старт". Цей захід було організовано Асоціацією "Український клуб аграрного бізнесу, Науково-методичним центром «Агроосвіта» та порталом Агрокар"єра.

  

У заході взяли участь понад 300 студeнтів випусних курсів аграрних навчальних закладів з усіх регіонів України та 15 провідних компаній агропромислового бізнeсу. Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності мали можливість поспілкуватись з студентами-випускниками аграрних коледжів та університетів та залучили їх до розмови щодо подальшого продовження навчання на бакалаврських та магістерських програмах в НУБіП України.

 

Крім того, при спільній дискусії з керівниками відділів HR провідних аграрних команій було досягнуто домовленості щодо проведення практичного навчання для студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України на базі цих підприємств та практично-екскурсійних програм відвідування виробничих потужностей.

Олена Ковтун

доцент кафедри адмінітсративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook