Система електронного дорадництва - платформа для впровадження інновацій університетів

25 October 2017, 9:03
НУБіП України
     Завідувач кафедри інформаційних систем М. З. Швиденко на пленарному засіданні IV Міжнародної конференції «Цифрова освіта в природничих університетах»  виступив з доповіддю «Платформа е-дорадництва як інструмент впровадження інновацій природничих університетів», в якій  наголосив, що в Національному університеті біоресурсів і природокористування України постійно ведуться науково-дослідні роботи з розвитку системи електронного дорадництва у напрямку реалізації інформаційно-дорадчої системи підтримки інноваційної діяльності вищих навчальних закладів.
       
При цьому основним завданням створюваної електронної системи інформаційної підтримки інноваційної діяльності вищих навчальних закладів є надання об'єктивної науково-технічної і навчальної інформації та оперативних відповідей для виробників і громадськості, що досягається за рахунок створення інтерактивної бази високоякісної інформації та механізму її поширення, основаної на інноваціях та концепції сталого розвитку сільського господарства.
 
       
Система eDorada.org в якості електронної платформи інформаційного забезпечення впровадження інновацій університетів може стати ефективним інструментом ведення  інноваційної діяльності аграрних університетів з відродження сільського господарства та забезпечення його стабільно прибуткового розвитку на основі підвищення рівня знань та практичних навичок з використанням сучасних методів поширення знань.
 
                                                                    
 
                                                                                          Старший викладач кафедри інформаційних систем 
Саяпін С.П.
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook