Спартакіада серед студентів триває: абсолютними чемпіонами «Шведської естафети» стали спортсмени факультету аграрного менеджменту

October 11, 2017

 Спартакіада серед студентів перейшла на третій етап – «Шведська естафета». Це цікаві і видовищні змагання, для перемоги у яких капітану кожної команди потрібно не тільки відібрати найкращих бігунів, а й тактично правильно розподілити їх по дистанції. У жінок вона складалася з чотирьох етапів – 400, 300, 200 та 100 метрів, а у чоловіків – 800, 600,400, 300, 200 та 100 метрів. Спортсмени повинні були не тільки максимально швидко пробігти свій етап, а й у діапазоні виділеного коридору передати естафетну палицю наступному учаснику. Втрата ж палиці – то майже поразка.

     Найкращий подарунок для учасників зробила погода. Вчорашній похмурий, прохолодний і дощовий день змінило сонце і теплий осінній вітерець – ідеальні погодні умови для легкоатлетичних забігів. Першими стартували дівчата. Забіг був швидким, напруженим і емоційним, а перемогли у ньому спортсменки факультету ветеринарної медициниДруге місцепосіли представниці факультету аграрного менеджменту, а 3-тє  ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     Чоловічий забіг відрізнявся довшими дистанціями та більшою кількістю етапів, а відповідно і учасників, які продемонстрували гарну фізичну підготовку та неабияку настирність. Перемогу вибороли легкоатлети агробіологічного факультету, 2-ге місце завоювали спортсмени ННІ лісового і садово-паркового господарства, а третє – факультету конструювання та дизайну.

     У загальному заліку абсолютними чемпіонами «Шведської естафети» стали спортсмени факультету аграрного менеджменту.
     Зведений протокол змагань можна побачити за посиланням https://nubip.edu.ua/sites/default/files/pr_2017_10_10_shvedska_estafeta.pdf

     А наші перегони за чемпіонство у студентській спартакіаді продовжаться військово-патріотичною естафетою, що відбудеться 12 жовтня о 14:00 на кафедрі військової підготовки. Запрошуємо учасників та вболівальників!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook