ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія» 2017

May 22, 2017

В період з 17 по 19 травня 2017 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія», який проходив на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету.

Урочисто відкрив олімпіаду перший проректор МНАУ Бабенко Микола Володимирович, який щиро привітав учасників олімпіади, побажав їм великих успіхів, впевненості в собі, нових знайомств, гарних вражень та ознайомив зі складом журі.

Команду НУБіП України представляли студенти агробіологічного факультету, переможці І етапу студентської олімпіади: ОС «Магістр» - Роман Федів, Олексій Копитов, Арсен Даниленко та ОС «Бакалавр» Людмила Момотюк і Олена Корнійчук на чолі з доцентом Людмилою Єрмаковою.

 

Голова журі, Член-кореспондент Юрій Олександрович Лавриненко ознайомив учасників студентської олімпіади з агрономії з умовами проведення, регламентом роботи та акцентував увагу, що учасники олімпіади – це студентська еліта з усієї України. Загальна кількість учасників 95 осіб з 17 аграрних ВНЗ України та представники 19 областей.

У перший день для учасників олімпіади було проведено консультацію, а також екскурсію та ознайомлення гостинним містом. Ранок наступного дня розпочався з плідної роботи по виконанню студентами теоретичних завдань, на які їм було відведено повноцінних три години. Друга половина дня була присвячена практичній частині.

Найбільш відповідальними були завдання поставлені саме на колекційному розсаднику. Де представлена потужна колекція сортів, гібридів та різних груп сільськогосподарських культур (зернові, технічні, олійні, енергетичні та інші). Разом з тим виконувалися завдання з визначення насіння, рослин найпоширеніших сільськогосподарських культур, мінеральних добрив, комах-шкідників, бур’янів, ознак захворювань за гербарними зразками.

Переможців і призерів олімпіади привітав перший проректор МНАУ Бабенко Микола Володимирович, який і вручив їм дипломи відповідних ступенів.

Студент НУБіП України ОС «Магістр» Арсен Даниленко нагороджений дипломом ІІІ ступеня, цінним подарунком та фото учасників ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія». Всі представники команди були нагороджені сертифікатами, грамотами і фото.

Деканат, колектив студентів, які приймали участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія» та керівник групи Людмила Єрмакова висловлюють щиру подяку досвідченим викладачам НУБіП України, які відповідно до розпорядження деканату агробіологічного факультету проводили заняття з фахових дисциплін по підготовці до олімпіади: доцентам Людмилі Єрмаковій, Ніні Бикіній, Ларисі Пасічник, Ользі Іванюк, Миколі Косолапу, Семену Танчику, Павлу Ковбасюку, Наталії Башкіровій та Дмитру Гентошу.

Людмила Єрмакова,

доцент кафедри рослинництва.

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook