Факультет аграрного менеджменту у фіналі аграрно-політичних дебатів

April 19, 2017

    13 квітня в стінах нашої альма-матер було успішно проведено університетський етап інтелектуальної гри «Аграрно-політичні дебати» та обрано команду переможців, які захищатимуть честь рідного університету на національному рівні серед усіх аграрних ВНЗ України, в рамках XIX зльоту студентських лідерів аграрної освіти.

     Варто наголосити на актуальності даного заходу та доцільності проведення навчальних дебатів в майбутньому на всіх академічних рівнях – не лише серед студентів та аспірантів, а й серед представників професорсько-викладацького складу.

    Ми всі живемо в XXI столітті – в епоху швидкого технологічного та економічного росту, постійно змінних умов функціонування, і тому вміння швидко та лаконічно презентувати свої думки, переконливо аргументувати свою позицію, адаптуватись до нестійких умов є надзвичайно важливим. Саме цим навичкам і вмінням навчають дебати. Тому, незалежно від ваших інтересів, професії та вподобань, навики дискутування й переконання у власній правоті стануть в нагоді кожному та допоможуть досягнути значних професійних та особистісних успіхів. Також дебати навчають злагодженій командній роботі, допомагають відчути дух конкуренції, який присутній не лише в навчанні та роботі, а й в усіх сферах сучасного життя.

    Від імені капітана команди, яка виборола першість, хотілося б виразити вдячність організаторам та членам журі за їхню професійну роботу та мудрі настанови. Також хотів би висловити особисту подяку за активну підтримку та сприяння – декану факультету аграрного менеджменту Остапчуку А.Д., завідувачу кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського – Горьовому В.П. та доценту кафедри фіскальної політики і страхування Долженко І.І.

   Не можу не подякувати колегам по команді – Світлані Голуб (юридичний факультет) та Анастасії Негур (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК). Адже наша спільна перемога – це результат ефективної командної роботи та співпраці. Пишаюсь тим, що працював пліч-о-пліч саме з Вами – всебічно розвиненими та ерудованими фахівцями.

    Приємно вражений високим рівнем підготовки усіх команд, представники яких озвучували новаторські ідеї та авторське бачення шляхів вирішення актуальних аграрних, економічних та політичних проблем сьогодення нашої держави.

Володимир Пиж, студент факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook