Перші успіхи у складанні сертифікаційних іспитів від компанії Microsoft

April 11, 2017

     Технології усюди. Існує потреба надання відповідного програмного забезпечення для бізнесу й знань з технологій, необхідних у повсякденному житті, хай то базові знання комп'ютера або технічні навички високого рівня. Кожна професія сьогодні вимагає певних знань технологій.
   У рамках співпраці з корпорацією Microsoft та реалізації проекту Microsoft Imagine Academy викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України завершили складати сертифікаційні іспити з ліній професійного розвитку:
 - Microsoft Technology Associate (MTA) ‒ сертифікат MTA підтверджує основні технологічні знання з комп’ютерних наук та ІТ-інфраструктури;
 - Microsoft Certified Educator (MCE) ‒ сертифікат MCE підтверджує загальну технічну грамотність викладачів, необхідну для надання студентам комплексного навчання з можливістю їх адаптації під конкретні завдання.
    За результатами проведеного в Університеті конкурсу було обрано науково-педагогічних працівників, які опанувавши розроблені та надані Microsoft навчальні ресурси успішно склали сертифікаційні іспити.
   Вітаємо доцента кафедри Максима Мокрієва, який підтвердив основні технологічні знання з комп’ютерних наук та отримав сертифікат за лініє професійного розвитку Microsoft Technology Associate.
   Також вітаємо науково-педагогічних працівників кафедри, які підтвердили володіння ІКТ та використання технології у викладацькій діяльності, згідно рекомендацій UNESCO ICT Competency Framework for Teachers та отримали сертифікати за лінією професійного розвитку Microsoft Certified Educator:
 - Глазунова Олена Григорівна, професор кафедри інформаційних і дистанційних технологій, декан факультету інформаційних технологій;
 - Волошина Тетяна Володимирівна, старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій;
 - Корольчук Валентина Ігорівна, асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій;
 - Саяпіна Таїсія Петрівна, старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій.

Сергій Шишов,
старший викладач кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook