За ініціативи студентів ФАМ пройшов майстер-клас "Навички ефективної презентації" від керівника відділу розвитку та навчання "1+1 Медіа" Вікторії Гнап

April 7, 2017

    Сучасний світ буквально вимагає від нас уміння гарно говорити, презентувати себе, бути оратором. Мабуть у всіх виникали питання:

Для чого ти виступаєш перед публікою?

Чого хочеш досягти?

Якого ефекту очікуєш?


     Я мала нагоду відвідати майстер-клас «Навички ефективної презентації», який проводила Вікторія Гнап, представник 1+1 media. Дану лекцію слухали студенти різних факультетів університету.

Після знайомства з Вікторією Гнап та її розповіді про ораторство ми одразу перейшли до практики. Було помітно, що при роботі в командах всі проявляли ініціативу та намагалися донести свій погляд до колег та інших груп.

Мова йшла не лише про ораторство та виступ на публіці, але й про спілкування з іншими людьми та вміння вписатися у колектив. На майстер-класі ми перевіряли свої навички, ефективно працювали в команді, взаємодіяли та допомагали іншим.

Протягом деякого часу було запропоновано командам виступити з презентацією власних думок щодо отриманого ними завдання. Спостерігаючи за іншими, я побачила, що у кожного оратора є свої підходи, свій унікальний стиль, в основному сформований згідно його особистості, характеру, світосприйняття.

Вислухавши наші ідеї, Вікторія Гнап вказала на переваги та недоліки кожної роботи. 

Кожен з учасників майстер-класу ближче познайомився з мистецтвом ораторства, здобув певний досвід та отримав практичні поради. Я вдячна представнику 1+1 media Вікторії Гнап, та організаторам зустрічі, студентам факультету аграрного менеджменту Максиму МаковськомуОлександру Мазуру та Юрію Трухану за проведений з користю час.

 
 Марія Коломієць, студентка 2 курсу

 

 факультету аграрного менеджменту

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook