Жашківський район: освітні розвідки кафедри інформаційних і дистанційних технологій

26 March 2017, 16:06

 Продовжуючи профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій факультету інформаційних технологій професор Наталія Попрозман, доцент Олена Кузьмінська, старші викладачі Таїсія Саяпіна та Сергій Шишов зустрілися із старшокласниками, учнями 10-х та 11-х класів Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів та Жашківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Жашківської районної ради Черкаської області узгодивши свій приїзд із директорами вищеназваних шкіл.

   У Жашківській спеціалізованій школі №1 з поглибленим вивченням окремих предметів наш університет добре знаний, оскільки багато випускниців саме цієї школи вчились і продовжують навчання в НУБіП України. Здобули освіту в університеті і діти вчителів цієї школи, а сьогодні вони – успішні економісти, фінансисти, юристи. Тому довго представляти факультет та університет не було потреби – одразу перейшли до конкретних запитань. Учнів особливо цікавили питання щодо навчання за державним замовленням, проходження виробничої практики за кордоном, можливість одночасно навчатися в зарубіжних університетах-партнерах. Крім того, деякі учні школи активно займаються науковою роботою та поглиблено вивчають математику, інформатику. Тому викладачі кафедри запропонували долучатись до заходів, що проходять на факультеті інформаційних технологій: фахових конкурсів та олімпіад, гурткової роботи та участі у студентських конференціях.

    Жашківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 – це невеличка, але затишна школа. Викладачі кафедри зустрілись із учнями 11 і 10 класу: ознайомили з інформацією щодо наявних спеціальностей та спеціалізацій за якими університет проводить навчання студентів, з перевагами навчання у НУБіП України в цілому, термінами вступної кампанії, переліком необхідних сертифікатів ЗНО, акцентували увагу на можливості навчанні в англомовних групах та з потенційним працевлаштуванням за обраним фахом.

    Приклади із життя студентства НУБіП України переконали старшокласників, що наш університет забезпечує не лише фаховий але й соціокультурний ріст. Висловлюємо подяку директорам вищеназваних шкіл за надану можливість проведення зустрічей та надіємося на подальшу плідну співпрацю.

Наталія Попрозман,
професор кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook