Доценти кафедри адміністративного та фінансового права відвідали уроки Захисту Вітчизни в Середній спеціалізованій школі Дарницького району № 309

16 March 2017, 23:51

Нещодавно доценти кафедри адміністративного та фінансового права Гулак Олена Василівна та Слюсаренко Сергій Вікторович відвідали уроки Захисту Вітчизни в Середній спеціалізованій школі Дарницького району № 309 з метою підвищення патріотично виховання серед  молодого покоління.

Школярів було ознайомлено з діяльністю військової кафедри НУБіП України, здійснена ознайомча бесіда про досягнення та історію нашого вузу, детально ознайомлено з широкою спеціалізацією нашого навчального закладу та запрошено до вступу як на юридичний факультет так і на широкий перелік інших.

Викладачів приємно здивувала матеріальна база, яку самостійно та з неабияким ентузіазмом зібрав викладач цієї дисципліни, полковник запасу, афганець, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, власник багатьох нагород найвищого державного рівня Віталій Анатолієвич.

Експонати, по яким мають змогу навчатись школярі викликають захоплення. Деякі з них були особисто знайдені та реставровані, на всіх наявні відповідні документи.

Окрім того, в окремому класі відбуваються модельовані стрільби, що викликає неабиякий інтерес серед школярів. Кожний урок починається з шикування та виконання Національного Гімну України, що викликає окреме захоплення.

У підсумку, було домовлене про співпрацю та подальший обмін досвідом, зокрема, у рамках формування кафедрою адміністративного та фінансового права власної криміналістичної лабораторії. Тож, будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо до лав нашого навчального закладу школярів-випускників!

Доценти кафедри адміністративного та фінансового права

Гулак Олена Василівна та Слюсаренко Сергій Вікторович

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook