VI Міжнародний форум IFC з харчової безпеки «УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ»

15 March 2017, 9:00
готель Hyatt Regency (м.Київ, вул. Алли Тарасової, 5)

 

Однією з найважливіших передумов для експорту української продукції тваринного походження на ринки не лише країн ЄС, а й інших держав світу, є запровадження в Україні еквівалентної європейській системи державного контролю за операторами ринку харчових продуктів. Відповідний законопроект має бути розглянутий у другому читанні в парламенті вже цього тижня.

Таке запровадження не лише сприятиме розширенню експорту, а й допоможе заощадити кошти та час для бізнесу. Також зменшиться тягар непотрібних регуляторних обмежень у сфері контролю за безпечністю харчової продукції.

Як на практиці вдосконалити систему управління безпечністю харчової продукції на підприємстві, управляти ризиками та побудувати успішну стратегію на світовій арені провідні світові та українські експерти будуть говорити на VI Міжнародному форумі IFC з харчової безпеки «УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ». 

 

Тому викладачі кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за підтримки проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та начальника відділу міжнародної інтеграції в сфері технічного регулювання, санітарних та фітосанітарних заходів в АПК Міністерства аграрної політики та продовольства України Олександра Лозовицького відвідають 15 березня 2017 року цей цікавий захід з харчової безпеки. 

 

МЕТА ФОРУМУ: заохочення підприємств харчового ринку до удосконалення систем управління безпечністю харчової продукції для створення нових можливостей і розвитку бізнесу: зокрема, підвищення його привабливості для інвесторів, розширення експортних ринків і т.д.

РОБОЧІ МОВИ: англійська/українська (синхронний переклад)

ЩО НА ФОРУМІ НАС ЧЕКАЄ?

 Програма форуму передбачає пленарні та інтерактивні сесії, дискусії. Перша частина заходу присвячена глобальним трендам та перспективам в агробізнесі, а також стратегіям мінімізації ризиків. На другій частині форуму, протягом трьох сесій, що проходитимуть паралельно, обговорюватимуться практичні рішення та інструменти з підвищення безпечності харчової продукції.

 

    

ОСНОВНІ ТЕМИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ 

  • Управління ризиками у ланцюгу постачання харчових продуктів
  • Дії компаній у кризових ситуаціях: комунікації та планування ризиків
  • Стратегії успіху на світовій арені та практичні приклади мінімізації ризиків
  • Можливості IT-рішень і Big Data в управлінні ризиками
  • Як застосувати на підприємстві положення Закону про безпечність та якість продукції, що набувають чинності цього року: практичні поради
  • Роль інформаційних технологій в управлінні ризиками
  • Ресурси на допомогу підприємствам, які ще не розробили власну систему HACCP або бажають її поліпшити («Посібник IFC з безпечності харчової продукції»: як запровадити у себе систему харчової безпеки)
  • Державне регулювання в управлінні ризиками у сфері харчової безпеки

 

ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ ПОДІЮ?

УЧАСНИКИ ТА СПІКЕРИ ФОРУМУ

 До виступу на форумі запрошені керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства України та Держпродспоживслужбитоп-менеджери великих компаній-переробників України (МХП), Білорусі («Туровський молочний комбінат») та Вірменії («Євротерм»), міжнародних та регіональних торгових мереж («Ашан Україна»; KORZINKA.UZ, Узбекистан), а також міжнародні експерти з Великобританії, Швейцарії та Нідерландів.

Своїм досвідом роботи із запровадження систем управління безпечністю харчової продукції на підприємствах регіону поділяться представники IFC та Світового банку, українські та іноземні фахівці.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook