Профорієнтаційна робота на Житомирщині триває

March 14, 2017
Деканат ФАМ

       Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук спільно з  д.вет.н.,  професором Віктором Томчуком та Михайлом Мархонем відвідали м. Бердичів. Відбулася зустріч з начальником відділу освіти Басюк С.В., а також зі школярами випускних класів загальноосвітніх  шкіл міста.

У Лугинах декан разом з випускником однієї із шкіл району, нині випускником факультету аграрного менеджменту Сергієм Романчуком відвідали кілька шкіл, де під час проведення презентації наголосили на перевагах навчання на факультеті, можливостях, які відкриваються для студентів і запросив учнів приєднатися до студентської родини факультету аграрного менеджменту.

У процесі профорієнтаційної роботи представники  університету поінформували школярів про умови вступу, особливості навчального та виховного процесів, можливості навчання та практичного стажування за кордоном, бази навчально-виробничих практик, майбутнє працевлаштування,  проживання в гуртожитках, різноманітні гуртки та секції, які забезпечують реалізацію творчого потенціалу молоді та участь у студентському самоврядуванні. Випускники з цікавістю подивились відеоролик про життя університету.

 Майбутні абітурієнти отримали буклети з інформацією про умови та переваги навчання в університеті й були запрошені на День відкритих дверей НУБіП України.

Людмила Денисенко, заступник декана факультету аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook