Віра держави у свого громадянина: підтримка кафедри

February 16, 2017

     Для тих, хто справді опікується майбутнім України і зокрема пенітенціарної системи, відкриття центрів пробації для неповнолітніх правопорушників – це реальні кроки підтримки держави віри у своїх громадян.
     Але персоналу центрів пробації потрібна методична та експертна допомога та її онлайн підтримка.
    У зв’язку з цим, 15 лютого 2017 року у Білоцерківському центрі підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України (http://i-rc.org.ua) за ініціативи проектного офісу Міністерства юстиції України було проведено перше тренінгове заняття з освоєння технології дистанційного навчання на основі використання LMS Moodle.

        

       Його учасниками стали працівники навчально-методичного центру дистанційного навчання та циклу підготовки персоналу пробації. Для проведення заняття було запрошено Олену Кузьмінську, доцента кафедри інформаційних і дистанційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України, Тетяну Журавель, експерта з питань пробаційних програм проектного офісу Міністерства юстиції, Наталію Строєву, радника з програмних питань проекту РСКЮ; керівника проектів ВГЦ «Волонтер».
       Олена Кузьмінська провела тренінг із організації корпоративного навчання та представлення е-контенту засобами LMS Moodle.

 

     Слухачі тренінгу мали можливість не відстроченого у часі використання набутих знань: 20 слухачів спільно створювали свій перший дистанційний курс для представників органу пробації.

Тетяна Волошина,
асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook