Юридична клініка «Захист та справедливість» НУБіП України відвідала виїзний семінар щодо «Проблемних питань функціонування ОСББ»

February 27, 2017

 
     23 лютого 2017 року о 17:00 годинні в будівлі Дніпровської РДА в залі засідань відбувся семінар для співробітників Дніпровської РДА, фахівців київських центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Юридичних клінік м. Києва та представників громадських організацій, з проблемних питань функціонування ОСББ. Не оминула цей захід і наша Юридична клініка «Захист та справедливість» НУБіП України.

     На цьому семінарі обговорювалися актуальні питання щодо оформлення документів при створенні ОСББ, порядок передачі будинку в управління ОСББ, сплата за оренду земельної ділянки, укладання договорів з постачальниками комунальних послуг та саме головне питання оформлення субсидій.

 

     У результаті проведення виїзного заняття студенти-юристи ЮК набули знань із специфіки надання житлово-комунальних послуг, оцінки їх якості та повноти, організації й контролю діяльності ОСББ.

 

Керівник ЮК
«Захист та справедливість» НУБіП України,
к.ю.н. Кідалов С.О.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook