Студенти факультету аграрного менеджменту вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні

21 February 2017, 10:00
Деканат ФАМ

 Багато років Україна не знала таких слів як АТО, бойовики, передова, бліндаж. Але, на превеликий жаль, війна не обійшла нашу державу. І слова «Слава Україні»- «Героям слава!» тепер набули нового змісту.

Здавалось би, доля нарешті подарувала нам унікальну можливість стати незалежною європейською державою, але історія повернула ще одні Крути. І знову молодь, студенти, школярі вийшли на майдан, виборюючи свою гідність. Нація потребує активності, єдності, самопожертви.

Кожного дня, щогодини завдяки солдатам – відчайдухам, Україна виборює право бути незалежною, вільною державою. Тому, в рамках проведення тематичної години полковник запасу Валерій Присташ презентував кафедру військової підготовки НУБіП України, яка випускає молодших лейтенантів.

 

Кожен із Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Вони не були героями. Вони були звичайними людьми. І в останню мить віддали найдорожче – своє життя. За нас віддали. Аби ми жили. Долюбили за них, пісень за них доспівали.

Студенти та викладачі факультету аграрного менеджменту зібралися за переглядом фільму «Небесна сотня. Зима, що нас змінила», щоб у скорботі схилити низько голови перед пам`яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

Згадаймо в молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.        

Героям майдану, героям АТО, які померли за світле майбутнє України, мирним жителям, які полягли в неоголошеній війні на Сході України було присвячено хвилину мовчання. 

Слава Україні! Героям слава!

 

Людмила Денисенко, заступник декана

факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook