Студенти юридичного факультету прослухали лекцію на тему "Становлення та розвиток політики Європейського Союзу у сфері охорони навколишнього середовища"

February 17, 2017

     14 лютого 2017 року доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Головко Л.О. прочитала першу лекцію на тему «Становлення та розвиток політики Європейського Союзу у сфері охорони навколишнього середовища» навчальної дисципліни «Екологічна політика і право ЄС», яка розроблена відповідно до Грантової угоди 2016 – 2535 / 001 – 001 між Освітнім, аудіовізуальним та культурним виконавчим агентством, що діє від імені Європейської Комісії та Національним університетом біоресурсів і природокористування України від 27.10.2016 року.
     В рамках дисципліни «Екологічна політика і право ЄС» студенти будуть вивчати екологічну політику і право ЄС, засади європейської екологічної політики, її головних суб’єктів, процедури і принципи, шляхи їх реалізації в членських країнах ЄС. З метою імплементації Угоди про асоціацію між Україною і ЄС необхідним є вивчення досвіду членських країн Європейського Союзу і підготувати нове покоління юристів, економістів, державних службовців, які зможуть ефективно реалізувати екологічну політику ЄС в Україні. Е

     Екологічні проблеми є дуже складними в Україні, накопичувалися протягом багатьох років, починаючи з часів Радянського Союзу. Україна потребує кращого управління у сфері навколишнього природного середовища з метою покращення екологічної ситуації.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook