Активно продовжуємо роботу згідно програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива -2020»

February 15, 2017
Полтавська область, ТОВ « Пирятинський делікатес»

 

11 лютого делегація  від НУБіП України  на чолі з директором благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» заслуженим працівником с.-г. України  Томіном Є.Ф. та  деканами факультетів проф. Баль-Прилипко Л.В., і проф. Доля М.М. з робочим візитом відвідали унікальне підприємство  Полтавської області: ТОВ « Пирятинський делікатес».

Дане підприємство торгівельної  марки «SmaCom»– представляє лінійку високоякісних заморожених напівфабрикатів, а саме: млинці, вареники, пельмені, котлети, зрази, бендерки, люля-кебаб, курячі палички та ін. Широкий асортимент продукції (понад  70  найменувань) задовольняє смак любого покупця.

Продукція представлена у зручній упаковці типу Doy-pack.  Широка географія , наявність особистого автопарку забезпечує швидку поставку товару в любе містечко України, а наявність на виробництві акредитованої лабораторії, штат висококваліфікованих працівників -здійснюють підбір якісної сировини і надійного обладнання. Дане підприємство є потужною базою для організації і проведення різних видів практик і підготовки випускних робіт студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Робоча  зустріч була продовжена 13лютого уже безпосередньо в НУБіП України. Підготовлені  проекти договорів про співпрацю  та забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців на основі об’єднання інтелектуального потенціалу , матеріальних, фінансових і корпоративних ресурсів партнерів .

Наступна робоча зустріч  , підписання договорів про співпрацю з конкретними завданнями та перспективами  запланована в умовах підприємства на 17.02.2017р.

Лариса Баль-Прилипко

доктор технічних наук, професор,

декан факультету харчових технологій

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook