Колектив кафедри статистики та економічного аналізу економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає ювілярів!

January 1, 2017

 Колектив кафедри статистики та економічного аналізу економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає

З 60 – річним ювілеєм доцента кафедри Кирилюк Ольгу Федорівну та 
З 50 – річним ювілеєм доцента кафедри Микицей Терезу Дмитрівну!!!

Цього святкового дня щиро бажаємо Вам, шановні та дорогі наші ювілярки, радості та міцного здоров’я, натхнення та нових професійних здобутків!!!

Кирилюк Ольга Федорівна закінчила в 1978 р. економічний факультет Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії, за спеціальністю – «бухгалтерський облік у сільському господарстві» і отримала кваліфікацію «економіст з бухгалтерського обліку в сільському господарстві». Трудову діяльність розпочала заступником головного бухгалтера колгоспу «Зоря комунізму» с. Саливінки Васильківського району Київської області.
Набувши необхідного практичного досвіду, у 1981 році вступила до аспірантури Українського науково-дослідного інституту економіки агропромислового виробництва імені О. Г. Шліхтера (м. Київ), а з 1984 р. працювала молодшим науковим співробітником лабораторії економіки Українського науково-дослідного інституту розведення великої рогатої худоби (с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської обл.). У 1987 р. вона під керівництвом д.е.н., професора Сторожука О.С. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.
З серпня 1984 р. по липень 2007 р. працювала у Білоцерківському національному аграрному університеті – асистент, старший викладач, доцент кафедри економіки, а з серпня 2007 р. по теперішній час – доцент кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України.
Кирилюк О.Ф. активно працює як на науково-педагогічній ниві. Вона на високому професійному рівні читає статистику для бакалаврів ФАМ та Аналіз і контроль – для специфічних категорій, успішно керує підготовкою магістрів економічних спеціальностей. Особливо варто відмітити її керівництво науково-дослідною роботою студентів, що дозволяє студентам займати призові місця на різних наукових студентських конференціях.
Навчалася у докторантурі НУБіП України, є автором численних наукових праць, навчально-методичних посібників та методичних розробок, одна з перших в університеті підготувала електроні навчальні курси в системах Moodle та E-learn (у 2009 р. завоювала 2 місце за кращий ЕНК в університеті), які допомагають студентам глибше засвоїти знання з названих дисциплін.
Кирилюк О.Ф. користується заслуженим авторитетом серед студентів та колег університету.

 

Микицей Тереза Дмитрівна, після закінчення в 1989 р. Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії, розпочала трудову діяльність як старший економіст навчально-наукового виробничого комбінату академії, пізніше працювала провідним економістом науково-дослідної частини академії.
1997-2000 рр. – очна аспірантура Національного аграрного університету за спеціальністю 08.06.01 – економіка підприємства і організація виробництва. В 2001 р. Тереза Дмитрівна, під керівництвом д.е.н., професора Мосіюка П.О., успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук. З 2000 р. асистент, а з 2004 р. по теперішній час – доцент кафедри статистики та економічного аналізу.
Протягом 2004-2007 рр. Микицей Т. Д. була відповідальним секретарем приймальної комісії університету.
У 2007 р. за сумісництвом заступник першого проректора. 2008-2013 рр. – декан факультету підвищення кваліфікації і перепідготовки фахівців агропромислової та природоохоронної галузей. З 2013 року по теперішній час Микицей Т.Д. за сумісництвом працює заступником директора з навчальної і виховної роботи Навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіП України.
Микицей Т.Д. активно працює як на науково-педагогічній ниві, так і на громадській роботі. Вона на високому професійному рівні читає дисципліну Економічний аналіз, успішно керує підготовкою бакалаврів та магістрів економічних спеціальностей. Вона автор численних навчально-методичних посібників та методичних розробок, електронних навчальних курсів в системі E-learn, які допомагають студентам глибше засвоїти знання з названих дисциплін. Її педагогічну майстерність неодноразово відмічали керівництво та студенти університету.
Без перебільшення можна сказати, що Тереза Дмитрівна внесла значний внесок у розвиток Навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіП України та економічного факультету.
Професіоналізм, талант і енергія організатора, невтомна праця Микицей Т.Д. дали щедрі плоди: Трудова відзнака "Знак Пошани", Знак "Відмінник освіти України", Почесна грамота Міністерства аграрної політики України, Почесне звання "Знак Пошани – заслужений науково-педагогічний працівник НУБіП України".


Колектив кафедри цінує Кирилюк О.Ф. та Микицей Т.Д., як сучасних талановитих педагогів і вимогливих наставниць студентської молоді. Нашим ювіляркам притаманні жіноча чарівність і краса, доброта, душевна щедрість і життєва мудрість.
Вітаючи наших шановних Ольгу Федорівну та Терезу Дмитрівну з славними ювілеями, колектив кафедри дякує їм за плідну високопрофесійну працю і щиро бажає нехай стеляться перед Вами легкі й щасливі шляхи, хай рясно колоситься Ваша педагогічна нива й дає щедрі врожаї!

З повагою,
колектив кафедри статистики та економічного аналізу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook