15-й зимовий МАГІСТЕРСЬКИЙ БАЛ!

December 26, 2016
м. Київ, навч. корпус № 12, ауд. 412

23 грудня 2016 року – знаменний святковий день в житті факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК -15-й випуск магістрів

 

Випускний бал магістрів- особлива подія у житті НУБіП України. В житті факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – це Ювілейний -15-й випуск магістрів.

Все йшло за секретним студентським сценарієм. Святкову частину балу почали з гімну Університету, але сьогодні його співали більш тремтячим голосом, поглядом вдячності і сльозами гордості в очах...

  

Першими до вчорашніх студентів звернулись: декан факультету проф. Лариса Баль-Прилипко і проректор з навчальної та культурно-виховної роботи університету , д.е.н, проф., академік Сергій Кваша.

У своїй промові Сергій Миколайович не лише поздоровив всіх випускників, але й згадав про досягнення університету за останні роки, про вклад факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в його розвиток і вручив за дорученням Ректора університету - Станіслава Ніколаєнка почесні грамоти за високі досягнення в навчальній, науковій роботі та громадському житті університету кращим випускникам.

  

До святкових привітань приєднались заступник декана доцент Наталія Слободянюк, завідуючі випускових кафедр: професори Юрій Сухенко, Владислав Сухенко., доцент Олександр Савченко.

  

Почесними гостями свята були батьки випускників, роботодавці факультету, викладачі НУБІП.

Чуйним і таким чарівним було дійство з запаленням свічки – символа палаючою любові, добра, теплоти душі, чистоти і справедливості, яку передала декан факультету Лариса Вацлавівна на світлу подальшу дорогу Життя–старостам випускових груп магістрів.

  

А передноворічні свята і настрій окреслили  це як справжнє  Благословіння і послідуючий факультетський Оберіг.

 

Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook