МІС ФАМ – 2016 стала Анжеліка Кошева

29 November 2016, 18:00
Факультет аграрного менеджменту

        29 листопада на факультеті аграрного менеджменту обирали красуню цього року. За титул найкрасивішої боролися 9 учасниць.


     Оцінювало чарівних конкурсанток журі у складі: директора благодійного фонду «Голосіївська ініціатива - 2020» Євгена Томіна, декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка, заступника декана факультету аграрного менеджменту Людмили Денисенко, директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталія Коваленка, голови профкому студентів та аспірантів НУБіП України Олексія Муравського, магістра 1 року навчання спеціалізації «Маркетинг», «Містер стиль НУБіП - 2016» Ростислава Кириченка.


       Програма конкурсу проходила у чотири тури, в яких учасники поставали перед глядацькою залою в різних образах. Перший – «Візитка» – де учасниці вийшли на сцену в стилі «Little black dress». Під час другого, інтелектуального туру конкурсантки давали відповіді на питання, які їм випали шляхом жеребкування. Дівчата достойно та оригінально презентували себе, розповідаючи, чому вони обрали для навчання саме факультет аграрного менеджменту і якою має бути «Міс ФАМ».


      У перерві між турами глядачі ще раз побачили виступ команди КВК ФАМ «Інфузорії в туфельках», своїми співочими талантами присутніх зачарували Дарина Лукашук, Данило Карачевський та Ірина Янкова.

    Під час третього конкурсу дівчата довели, що не лише вродливі, а й талановиті та творчі. Деякі з них продемонстрували співочі таланти, інші виявилися вправними танцюристками, а були й такі, хто декламував поезію і навіть грав на флейті. Завершилася конкурсна програма вечірнім дефіле.


    І щоб довго не тримати інтригу, ведучі Давид Товмасян та Назар Мельничук, запросили членів журі на сцену для оголошення переможців і вручення нагород. Кожна учасниця була відзначена у відповідній номінації:

«Міс елегантність» - Бабич Вікторія
«Міс талант» - Силенок Олександра
«Міс тендітність» - Коваленко Аліна
«Міс ніжність» - Зоріна Анастасія
«Міс оригінальність» - Малишко Владислава
«Міс вишуканість» - Король Ірина
«Міс екстравагантність» - Кошева Анжеліка
«Міс ніжність» - Пиренко Тетяна
«Міс посмішка» - Сухобок Наталія

    Міс «Глядацька симпатія» за рішенням зали стала Ірина Король. Звання «Віце-міс ФАМ» отримала Олександра Силенок.

«МІС ФАМ - 2016» стала Анжеліка Кошева.

   Всі учасниці нагороджені цінними призами й подарунками від благодійного фонду «Голосіївська ініціатива - 2020» та спонсорів з Ради роботодавців ФАМ. Вручаючи нагороди переможцям, Євген Томін привітав учасниць й подякував їм за приємні враження від дійства, а студентській організації – за організацію свята. Приєднуючись до привітань, декан факультету Анатолій Остапчук відмітив, що кожна з дівчат вклала частинку душі в свій номер, тому кожен виступ був неперевершеним й побажав всім присутнім в залі успішної здачі сесії.

Ірина Янкова, голова студентської організації
факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook