Студенти факультету аграрного менеджменту шукали відповідь на питання "Лідер - хто він?"

29 November 2016, 0:00
Факультет аграрного менеджменту

       25 листопада в найкращих традиціях факультету аграрного менеджменту було проведено першу лекцію бізнес-курсу «Успіх зароджується в юності» на тему «Лідер – хто він?». Перед студентами виступила виконавчий директор компанії "АСОЦІАЦІЯ БІЗНЕС СТРАТЕГІЇ "СПОНСОРЕ" Мар’яна Дмитрівна Никифорчин.


      За темою лекції розгорнулася активна дискусія серед слухачів. Більше трьох десятків студентів отримали нові практичні знання та навички у сфері лідерства, а також унікальний практичний досвід, який дозволить учасникам курсу відкрити в собі нові перспективи професійного зростання. Даний захід відбувся за активної підтримки та сприяння декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука. 


    Навчальний проект спрямований на формування та розвиток відкритого кадрового резерву на рівні університет – підприємство шляхом впровадження та реалізації лідерської освітньої програми. Ця програма створена для молодих і амбітних людей віком від 18 до 25 років, які хочуть не тільки знайти відправну точку росту, підвищити рівень свого професіоналізму, стати сильнішими в особистісному плані, а й бажають навчитися досягати успіху в світі бізнесу. Місієї програми є розвиток особистісних та професійних якостей студентів з метою подальшої їх апробації в бізнес-середовищі.


     Спікерами даного бізнес-курсу виступають фахівці з високими особистісними лідерськими та професійними досягненнями, що є практиками в сферах: фінансового консалтингу, юриспруденції, реклами, маркетингу, підбору персоналу, психології менеджменту.
    Перед учасниками бізнес-курсу відкриваються численні перспективи та можливості. Всі випускники навчального проекту зможуть отримати рекомендації та особистісні характеристики. Для кращих учасників передбачена можливість проходження практики на підприємствах наших партнерів, а ті студенти, які зарекомендують себе протягом терміну стажування, матимуть можливість подальшого працевлаштування.

Володимир Пиж, магістр 1 р. н., координатор бізнес-курсу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook