ПІДВЕЛИ РИСКУ МАГІСТРАНТИ НА КАФЕДРІ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК

November 14, 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359

Ось і завершились заняття для студентів-магістрантів спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса". Тепер залишилося лише здати іспити і захистити магістерські роботи.

Професорсько-викладацький склад та допоміжний персонал кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК вітає випускників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з успішним закінченням навчального курсу, зокрема здачею заліку з дисципліни "Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості", яка викладалась саме на нашій кафедрі.


Ми пишаємось такими студентами, які впродовж всього семестру активно працювали з доцентом кафедри Марією Жеплінською над втіленням своїх задумів щодо раціонального використання сировинних, енерго- та інших видів ресурсів при переробці різноманітної сировини для виготовлення якісних продуктів харчування з максимально можливим переробленням відходів і побічних продуктів.

Можемо з впевненістю сказати, що отриманий досвід і знання на парах обов'язково стануть у пригоді всіх магістрантам, незалежно від того куди закине їх подальше життя. Бажаємо вам успішної здачі сесії та блискавичних успіхів на захисті наукових робіт!

Юрій Сухенко,
завідувач кафедри процесів і обладнання 
переробки продукції АПК

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook