Найспівочіша академічна група юридичного факультету 2016 року – Право-1601

November 11, 2016

     Саме 1 група 1 курсу представляла наш юридичний факультет в півфіналі на загальноуніверситетському творчому конкурсі «Пісенні баталії-2016», який проводиться відповідно до наказу ректора по університету серед академічних груп факультетів, навчально-наукових інститутів для розвитку самодіяльного мистецтва, організації змістовного дозвілля молоді, залучення широкого кола студентства до участі у культурно-просвітницьких заходах Університету. Цікавою особливістю баталій є те, що у них беруть участь не відомі в університеті вокалісти, які займаються у творчих колективах чи студіях на кафедрі культурології, а студентські академічні групи. Звернімо увагу: обов’язковою умовою конкурсу є те, щоб співала саме студентська академічна група, участь у ній студентів інших груп і курсів Положенням конкурсу заборонена.

     Конкурс проводився у вокальному жанрі за напрямами: народний; академічний; естрадний. Змагання проходили за участю 15-ти співочих університетських груп, котрі виконували одну пісню із запропонованого списку, обрану напередодні відповідно до жеребкування. Для нашого факультету це була пісня Дзідзьо «Я і Сара». Виступала наша талановита, саме талановита та смілива група, яка змогла за декілька днів зорганізуватись та гідно виконати таку чудову пісню п’ятнадцятою. За підрахунками оцінок журі група юридичного факультету пройшла у фінал конкурсу, який буде проходити напередодні дня студента.

     Адміністрація юридичного факультету висловлює подяку асистенту кафедри цивільного та господарського права Поліно Наталії Андріївні за прекрасну підготовку академічної групи до участі у конкурсі!

     Отже, вітаємо таких чудових дівчат та хлопців, наших студентів 1 курсу 1 групи, з якими можна вершити Великі справи. Бажаємо наснаги до навчання, творчості та перемоги у фінальному конкурсі.


Запрошуємо усіх на фінальне дійство, яке відбудеться 17 листопада о 17 годині в приміщенні центральної їдальні. Ви побачите театралізовані постановки відомих пісень, почуєте, як студентство знає слова і мелодії творів, і просто отримаєте задоволення!

cт. викладач кафедри цивільного
та господарського права,
кандидат юридичних наук
Юлія Канарик

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook