На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася чергова зустріч з професором Хенком Доннерсом (Нідерланди) в рамках циклу лекцій для майбутніх управлінців

9 November 2016, 13:15
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

За ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту 9 листопада 2016 р. відбулась чергова лекція доктора економічних наук Хенка Доннерса (Нідерланди) для студентів факультету аграрного менеджменту на тему «Ефективний менеджмент». Цією лекцією Х. Доннерс продовжив цикл лекцій для майбутніх управлінців. Студенти мали можливість поставити професору Доннерсу запитання.

  

Цикл лекцій Хенка Доннерса для студентів та викладачів нашого університету дозволяє поглибити розуміння процесу управління, визначити можливості до саморозвитку та самовдосконалення через виховання лідерських якостей, ефективного використання часу, кращого розуміння управлінської праці, розширити світогляд майбутніх управлінців та сприяє підготовці сучасних фахівців з менеджменту.

  

Досвід професора у питаннях імплементації українського законодавства у законодавче поле ЄС дозволить краще зрозуміти процеси євроінтеграції.

  

 

Тетяна Мостенська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook