Курси підвищення кваліфікації з використанням хмарних сервісів Майкрософт у навчанні

October 26, 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 15

Згідно з розпорядженням ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка співробітники кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а саме Олена Очколяс, Ірина Веретинська, Наталія Голембовська та Єльвіна Старкова пройшли з «03» по «13» жовтня 2016 року підвищення кваліфікації за темою: «Використання хмарних сервісів Майкрософт у навчальному процесі» на базі ННІ післядипломної освіти та факультету інформаційних технологій за підтримки компанії Майкрософт.

Науково-педагогічні працівники університету отримали зання з наступних розділів:

  1. Хмарні технології та хмарні сервіси
  2. Методичні засади навчання з технологіями Майкрософт
  3. Комунікація з використанням хмарних сервісів Office 365
  4. Використання сервісів Office 365 для роботи з даними
  5. Створення та використання: інтерактивних навчальних презентацій засобами Sway; електронних навчальних ресурсів за допомогою сервісу Class Notebook; відеоканалу, каналу новин, анкет. 

Через зацікавленість співробітників до курсів було пройдено навчання на онлайн курсах Microsoft Educator Community і за умови успішного складання тесту були вручені сертифікати від компанії Майкрософт, що свідчать про професійну компетентність викладачів з використання інформаційних технологій у навчальному процесі та використання О365.

Співробітники кафедри висловлюють велику вдячність за отримані знання Глазуновій Олені Григорівні та Волошеній Тетяні Володимирівні за участю яких були проведені курси. 

Наталія Голембовська,

асистент кафедри технології

м‘ясних, рибних та морепродуктів


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook