ВІДКРИТЕ ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ НА КАФЕДРІ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК

October 26, 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359

Нещодавно у стінах НУбіП України відбувся семінар для завідувачів навчальними лабораторіями на тему «Вимоги до організації роботи навчальної лабораторії». Метою семінару було забезпечення підвищення якості практичного навчання для студентів бакалаврату та магістратури. Тому проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша окреслив на семінарі основні напрямки підвищення якості проведення лабораторних і практичних занять для студентів університету.

Виконуючи завдання ректора з цих питань, у рамках аудиту проведення лабораторних робіт на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК відбулось відкрите лабораторне заняття з дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв" для студентів  групи ТПР-ІІІ-2. На занятті були присутні заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доцент Наталія Слободянюк, завідувач кафедри, професор Юрій Сухенко, завідувачі лабораторій факультету та викладачі кафедри.  

Віртуальна лабораторна робота була присвячена дослідженню роботи розпилювальної сушильної установки для висушування згущеного молока і отримання з нього порошку, який можна використовувати для дитячих сухих сумішей та при відновленні водою як цільне молоко.

Вели лабораторну роботу доцент кафедри Марія Жеплінська та асистент Михайло Муштрук. Заняття відбулося на достатньому науково-методичному рівні. Студенти уважно слухали лектора, після чого виконували роботу. Попередньо було здійснено опитування по вивченому матеріалу. Як відмічалось наприкінці заняття студенти добре засвоїли теоретичний матеріал і підтвердили свої знання спочатку за допомогою тестів з процесу сушіння, а потім відповідаючи на запитання.

Позитивне враження від самої роботи отримали як гості, так і викладачі. А найголовніше, що студентам сподобалось працювати над поставленими завданнями і, завдяки наполегливій праці викладачів можемо бути впевнені, колись ми будемо мати справжніх фахівців своєї справи.

Віктор Сарана,

доцент кафедри процесів і обладнання

переробки продукції АПК


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook