Юридичне лото з «Історії вчень про державу і право»

7 October 2016, 13:29

     5 жовтня доцентом кафедри теорії та історії держави і права Протосавіцькою Л.С. було проведено юридичне лото з ІСТОРІЇ ВЧЕНЬ ПРО ДЕРЖАВУ І ПРАВО. В юридичне лото зіграли студенти 2 курсу юридичного факультету НУБіП України.

     Студентів було розділено на пари, кожна з яких отримала своє ігрове поле. Кожному питанню теми в презентації був присуджений порядковий номер. Якщо якийсь зі студентів знав відповідь на питання, то він отримував «бочоночок» із даним зображенням числа, що відповідало порядковому номеру питання. У випадку коли вірну відповідь знали декілька студентів, то першому діставався «бочоночок», решта ж отримували картоні фішки «накривашки» еквівалентні «бочонку». Слід зазначити що дані «бочонки» чи «накривашки» гравці розміщу на своїх ігрових полях.


     Студенти які відповідали на питання намагалися першими підняти руку, дати вірну відповідь. Питання були складними та цікавими. Кожне питання, на яке не змогла дати відповідь аудиторія з відповідним номером в своїх ігрових полях, приносило 2 бали тому хто знав вірну відповідь.
     В результаті проведеної гри в юридичне лото присутні показали високі знання історії вчень про державу і право. По завершенню гри студенти обміняли свої зароблені «бочонки» на бали, які було зараховано до рейтингу з Історії вчень про державу і право. Підсумовуючи результати, зазначимо, що всі учасники гри в юридичне лото перевірили свої знання, проявили командний дух, отримали гарний настрій.

доцент кафедри теорії та історії держави і права, к.і.н.,
Л.С. Протосавіцька

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook