Лекція-диспут на тему «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні»

4 October 2016, 10:44
м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 16, Національний університет біоресурсів і природокористування України, навчальний корпус № 12, 4-й поверх, ауд. 400, блок Д

На запрошення кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відгукнувся експерт з впровадження систем НАССР та простежуваності Юрій Оглашенний і проведе лекцію-диспут на цікаву та вельми важливу на даний час для України тему. Це стосується не тільки галузі переробки харчових продуктів, але й сільского господарства у цілому. Тому запрошуємо всіх бажаючих! 

Лектор: Юрій Оглашенний – кандидат хімічних наук, експерт з НАССР та простежуваності проекту, що фінансується Європейським Союзом

Тема лекції: «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

     Дата: 4 жовтня 2016 року.
     Час: початок о 10:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 16, Національний університет біоресурсів і природокористування України, навчальний корпус № 12, 4-й поверх, ауд. 400, блок Д.

Лекція-диспут, щодо сучасного стану та перспектив вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в умовах евроінтеграційних процесів побудований на власному досвіді експерта. На лекції будуть розглянуті питання дотримання та етапів впровадження вимог харчового законодавства, особливостей функціонування компетентного органу, права та обов’язки операторів ринку обігу харчових продуктів, відповідальність за невиконання вимог законодавства та інші.

Юлія Слива,

доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook