Факультет аграрного менеджменту завершує підготовку аудиторного фонду до нового навчального року

August 25, 2016

       На факультеті аграрного менеджменту завершилась підготовка до нового навчального року. Зусиллями адміністрації факультету, членів ради роботодавців , а також студентів, було відремонтовано та оновлено навчальні аудиторії 309 і 311. За підтримки Генерального директора Індустріальної Молочної Компанії Алекса Ліссітси повністю відремонтовано 233 лекційну аудиторію корпусу № 10.

         Студенти активно приймали участь в ремонті аудиторій від самого початку до повної готовності. Першими відвідувачами стали молоді викладачі, для яких було проведено науково-методичний семінар «Школа молодого педагога».

         Оновлена аудиторія має естетичний вигляд та обладнана сучасним мультимедійним супроводом, а отже студентам буде приємно там навчатися.

          Від імені студентів вітаємо всіх з початком навчального року, бажаємо натхнення, успіхів та нових вражень. Особливо хочемо привітати наших першокурсників з новим етапом в їхньому житті, адже саме на зараз для них відкриваються нові можливості. Тож бажаємо вам знайти справжніх друзів, отримувати хороший досвід, а найголовніше – позитивні емоції від студентського життя.

А викладачам – терпіння, гарного настрою і старанних студентів!

студентки ФАМ   Войцех К.Р., 3 курс 6 група

Міняйло В.М.,  3 курс 7 група

Войтко Б.О., 4 курс 6 група

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook