Науково-педагогічні працівники кафедри бухгалтерського обліку і аудиту підвищують кваліфікацію на курсах «1С: Підприємство 8.2»

June 16, 2016

В рамках договору про співпрацю між НУБіП України і Центром сертифікованого навчання «Проком» 06.06.2016р. розпочато курси підвищення кваліфікації з метою оволодіння програмним продуктом «1С: Підприємство 8.2».

 

Лектор Столярчук Ірина Аркадіївна – висококваліфікований спеціаліст, знавець своєї справи, вміло і доступно пояснює матеріал, відповідає на поставлені питання як з теоретичної сторони, так і з практичної точки зору. Забезпечення матеріалами достатнє, до кожного індивідуальний підхід, дуже спокійна і доброзичлива атмосфера.

 

 

Дякуючи цьому учасники семінару (завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту проф. Калюга Є.В., проф. Сук П.Л., доценти Боярова О.А., Кузик Н.П., Макода С.Л., Мельніченко І.В., Мельянкова Л.В., Шевчук К.В., Колеснікова О.М, Литвиненко В.С., ст. викл. Криворот О.Г., ас. Миськів Л.П.) опрацьовують великі об'єми завдань в короткий час.
По завершенню курсів слухачі отримають Свідоцтво про проходження сертифікованого курсу. Після успішної здачі тесту "1С: Професіонал" отримають також сертифікат "1С : Професіонал".

 

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook