ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК АКТИВІЗУВАВ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ БІЛЯ ПУНКТІВ СКЛАДАННЯ ЗНО

May 16, 2016
м. Київ, м. Боярка, Львівська обл.

Відповідно до розпорядження ректора від 12.04.2016 року № 9 «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи» та з метою інформування потенційних вступників – випускників загальноосвітніх шкіл, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 р»,  викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.

 

За факультетом були закріплені школи Солом'янського району м. Києва, а також школи Броварського району Київської обл. Знання української мови та літератури у випускників оцінювали 5 травня 2016 року. На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК деканом Ларисою Баль-Прилипко були створені агітаційні групи з професійно-орієнтаційної роботи у складі науково-педагогічних працівників, складено план проведення заходів по профорієнтації.

 

НПП факультету, зокрема професор Владислав Сухенко, доцент Марія Жеплінська, асистенти Наталія Голембовська, Олена Очколяс та студенти  спілкувалися з майбутніми абітурієнтами біля пунктів тестування – ЗОШ №54; ЗОШ №26; ЗОШ №67 Солом'янського району м. Києва; Броварською ЗОШ І – ІІІ ступенів №7 Київської області, де представники факультету запросили на навчання до НУБіП України випускників та спілкувалися з батьками, які очікували біля школи.

Наталія Слободянюк,

заступник декана факультету з навчальної роботи

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook