ПРОВЕДЕННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ - ЗАПОРУКА ВДАЛОЇ ВСТУПНОЇ КОМПАНІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ

May 16, 2016
Україна, Львівська область, Дрогобицький район, с.Вороблевичі, вул. 30-річчя Перемоги

Національний університет біоресурсів і природокористування України протягом всього навчального року проводить роботу з випускниками шкіл щодо вступу в університет, зокрема і на наш Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК цим займається постійно. Адже ні одна людина не може обійтися без продуктів харчування, які так необхідні для підтримання всіх життєвих процесів в організмі.

Так, в перші травневі дні доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська відвідала Вороблевицьку середню загальноосвітню школу, що на Львівщині, де зустрілася з керівництвом школи та цьогорічними випускниками. Розповідь ґрунтувалася на викладенні детальної інформації про можливості вузу та перспективи подальшого працевлаштування, студентське життя в університеті та поза його межами. А потім були запитання, на які учні отримали вичерпні відповіді. Наостанок всі отримали рекламні буклети та календарі Національного університету біоресурсів та природокористування України. Ми маємо надію, що скоро ряди університету поповняться новими студентами із західної України.

5 травня після проведення ЗНО з української мови та літератури також проведена робота по залученню випускників шкіл Солом'янського району до вступу в НУБіП України доцентом Марією Жеплінською. Біля середньої загальноосвітньої школи №229 м. Києва відбувався жвавий діалог з учнями-випускниками. Сподіваємося, що вони незабаром, отримавши інформацію і буклети з календариками, обов'язково будуть подавати документи в найкращий вуз України!

Юрій Сухенко,

завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook