Краща профорієнтація – залучення до спільної діяльності

March 18, 2016

      З ініціативи і на запрошення доцента кафедри інформаційних і дистанційних технологій  Кузьмінської Олени представники корпорації  Google (GDG Kyiv) провели 15.03.2016 року захід "More Adas" at liceum "Наукова зміна", де представили ліцеїстам  видатних жінок в ІТ-галузі.

         «Ми не робимо івентів "для галочки", ми робим їх для Галочки, Танечки, Тамари, Ані, Ірини, Даші і всіх дівчат айтішниць, та тих, що мріють ними стати!» - таким був анонс організаторів зустрічі, однієї із серії «березневих» ініціатив корпорації Google.
    Подібні зустрічі – це своєрідний кавер International Women’s Day FestKyiv 2016! (https://www.womentechmakers.com/iwd16 ), а отже учні ліцею мали змогу ознайомитись із останніми досягненням в галузі ІТ-індустрії та в ігровій формі «приміряти на себе» роль сучасних ІТ-фахівців.
    На завершення зустрічі Олена Кузьмінська розповіла учням, що на факультеті інформаційних технологій НУБіП України готують саме таких спеціалістів, та ознайомила ліцеїстів і їх кураторів із умовами вступу, навчання та професійного зростання студентів факультету. Зокрема, наголосила на співпраці із провідними ІК-компаніми та корпораціями такими, як GoogleMicrosoft, Сisco.
     Після завершення зустрічі ще довго тривали консультації та обговорення.
     Сподіваємось, що незабаром до університету прийде гідна наукова зміна.
Кузьмінська Олена,
доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook