Від рідної школи до найкращого ВУЗу–НУБіП України запрошуємо!

February 15, 2016
Україна, Чернігівська область, Бобровицький район, с.Кобижча, вул. Правди, 1

Вже зовсім скоро перед учнями шкіл та коледжів постане вирішальний крок – вибір майбутньої професії.

Вибір професії – це найважливіше у житті, адже від цього залежить подальший життєвий шлях людини. Для того, щоб краще зорієнтуватися у цьому не легкому виборі, студент 4-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, активіст, спортсмен, екс. голова студентської ради гуртожитку №9, Субота Богдан Анатолійович зустрівся в своїй рідній Кобижчанській загальноосвітній школі Чернігівської області Бобровицького району з учнями 10-11 класів. З гордістю зустріли Богдана Суботу директор школи - Баняс Сергій Михайлович та вчителі: Новак Антоніна Миколаївна та Якуб Валентина Іванівна.

Богдан розповів про найкращий в Україні ВУЗ – НУБіП України, про його історію, структуру, новини, студентське життя та переваги навчатись саме в названому вищому учбовому закладі, а саме: про те, як організований процес навчання в університеті і на факультеті; про студентське самоврядування та спортивно-масові заходи; про «День університету» та  свято «Екватор»; про  «День студента», КВК, «Голосіївську весну», про свято «Кухні народів світу» та інші культурно-масові заходи. Зацікавила учнів інформація про можливість навчатись в відомих найкращих ВУЗах Європи, Америки;  про можливість проходження практики закордоном ; про отримання водійських прав у Автошколі НУБіП та ін.

Богдан звернув особливу увагу про підготовчі курси до ЗНО, які надає університет та можливість одержання не лише знань, а і додаткових балів при вступі.

Багато майбутніх абітурієнтів зацікавилися та хотіли б продовжити навчання в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам зробити правильний вибір та чекаємо їх в НУБіП!

Галина Корейба,

секретар деканату харчових технологій

та управління якістю продукції АПК

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook