Розширюється рада роботодавців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

February 1, 2016

29 січня 2016 р. відбулась зустріч заступника декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Андрощука Олександра Сергійовича з керівником відділу розвитку персоналу Групи Ашан Фредеріком Ененом та його командою HR магазину «Ашан-Петрівка»: менеджером  з навчання, спеціалістом відділу розвитку персоналу, начальником відділу навчання.

Фредерік коротко зробив презентацію Групи Ашан, її місце як на світовому ринку, так і в Україні основна мета якої покращувати купівельну спроможність та якість життя все більшої кількості клієнтів і робити це разом із відповідальними, професійними, захопленими своєю справою та гідними поваги співробітниками.

Основні  цінності:

 Довіра – дотримання зобов'язань, прозорість дій та чесність по відношенню до клієнтів, співробітників та компанії.

Партнерство – активна участь у житті компанії, відповідальність, підвищення рівня знань, вмінь та інформованості, розподіл результатів спільної праці.

Розвиток – постійне удосконалення комерційної діяльності.

Саме такі  цінності об’єднують відважних комерсантів, професіоналів своєї справи, спеціалістів різноманітних сфер діяльності, які можуть розвиватись завдяки проявленню індивідуальної ініціативи, вмінню приймати рішення та автономності. 

На всіх етапах професійної діяльності та кар’єрного зростання кожного співробітника - навчання є невід’ємною складовою його успіху:

·       нові співробітники проходять інтеграційні тренінги;

·       робітники магазину навчаються новим спеціалізованим професіям та знанню товарів, як у внутрішньому центрі навчання, так і в магазині;

·       працівники, які мають потенціал, можуть оволодіти новими професіями в Школі бригадирів чи Школі експертів;

·       менеджери підвищують рівень знань та удосконалюють професійні навички в Школі менеджерів;

·       синергії сприяють вирішенню спільних питань, обміну досвідом та практиками.

То ж головною цілю зустрічі було прагнення продовжити співпрацю  з НУБІП України та залучити до співпраці факультет харчових технологій  та управління якістю продукції АПК; ввійти до ради роботодавців факультету і вдосконалювати практичну підготовку студентів. Важливим аспектом  є те, що роботодавець зацікавлений у подальшому працевлаштуванні наших студентів.

Результатом переговорів стала домовленість про найближчу зустріч Фредеріка Енена зі студентами 1-3-х курсів факультету харчових технологій та управління  якістю  продукції АПК, де буде можливість у студентів  познайомитись з роботодавцем, задати питання, які їх цікавлять.

Командою Групи Ашан буде проведений  майстер-клас згідно результатів якого найкращі студенти отримають можливість проходити виробничу практику в магазинах «Ашан» з подальшим працевлаштуванням після закінчення університету.

Наталія Голембовська,

асистент кафедри технології  м’ясних, рибних та морепродуктів

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook