Профорієнтаційна робота кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

December 21, 2015

   8-12 грудня завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Жемойда В.Л. побував у службовому відрядженні у міжкафедральній навчальній лабораторії на базі НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж».
   Поряд з читанням лекцій та екзаменом було проведено профорієнтаційну роботу: відбулася зустріч зі студентами ІІІ курсу агрономічного відділення та випускниками – агрономами бакалаврами заочної форми навчання. 

    Студентів було проінформовано про Правила прийому на навчання до університету у 2016 році, можливості навчання за скороченим терміном за денною і заочною формами, умови проживання, бази науково-дослідних практик, культурно-масову та спортивну роботу на агробіологічному факультеті та НУБіП України. 

    У зустрічі прийняли участь і виступили з інформацією завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії на базі НУБіПУ «Мукачівський аграрний коледж» Кнап Надія Василівна та завідувач агрономічним і юридичним відділенням Гудзовата Ольга Миколаївна.

     Виявили зацікавленість і бажання продовжити своє навчання в НУБіП України на ОКР «Магістр» Русин Сніжана, Гринишин Олександр, Делеган Оксана та Володимир та інші студенти коледжу.
   Також у програмі залучення талановитої учнівської молоді для навчання в НУБіП України на спеціальність «Селекція і генетика» та конкурсу «Юний селекціонер-генетик» Віталій Леонідович побував і у Закарпатському обласному еколого-натуралістичному центрі, який входить в топ-5 найкращих в Україні, щодо підготовки наукових робіт на конкурс «Юний селекціонер-генетик» та МАН України.

    Керівництво закладу, зокрема його директор Геревич Олександр Васильович, завідувач відділенням біології та дослідницько-експериментальної роботи Ольга Михайлівна Величканич та методист цього відділу Токарєва Олександра Іванівна ознайомили Віталія Леонідовича з розміщенням закладу, його відділами, виставками, роботами учнівської молоді та відмітили необхідність співпраці по підготовці талановитої молоді для навчання в аграрних учбових закладах України.

    

    В зустрічі також прийняв участь заступник начальника департаменту агропромислового виробництва Закарпатської ОДА, випускник агрономічного факультету УСГА (1988 р.) – Юрій Юрійович Лесьо, якого зацікавило питання підготовки висококваліфікованих кадрів для області в НУБіП України. 

 

Ю. Дмитренко
асистент кафедри генетики, селекції
і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook