У добру путь, шановні першокурсники!

September 9, 2015

          1 вересня студентами факультету аграрного менеджменту стали 154 вчорашніх школярів, а сьогодні – приступили до занять. Позаду – складання ЗНО, вступна компанія, а тоді – зустріч з університетом.

Під час проходження «Школи першокурсника» абітурієнти факультету аграрного менеджменту познайомилися з адміністрацією університету та факультету, традиціями, звичаями, дізналися про особливості  навчального процесу. Голова студентської ради гуртожитку №2  Митрофаненко Марія виступала з презентацією та розповіла про діяльність студентського активу  факультету, після чого провела екскурсію по студентському містечку. Деканат факультету аграрного менеджменту організував спортивну зустріч з першокурсниками, задля  пропаганди здорового способу життя, популяризації спорту на факультеті. Біля гуртожитку № 2 пройшли спортивні змагання з волейболу між адміністрацією та вступниками на ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр».  На спортивних змаганнях, організованих університетом, перший курс ФАМу показав хороші результати,  зайнявши призове місце зі стрітболу.

І ось нарешті «День знань» - день отримання студентського квитка, прийняття присяги студента НУБіП України та посвята в першокурсники. Привітати новоспечених студентів прийшли адміністрація університету, завідувачі кафедр, викладачі, почесні гості, батьки. Куратор факультету аграрного менеджменту, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Курило Володимир Іванович від імені ректора побажав студентам натхнення та сили на нові звершення. Генеральний директор асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», випускник ФАМу 2010-го року  Тарас Висоцький згадав про свої студентські роки, власним прикладом довів, що можливості є у кожного, головне  – це навчання та наполеглива праця.

Почесним гостем на святі був радник з питань сільського господарства посольства Франції Ніколя Перін. Він поділився своїми враженнями, думкою та порадами щодо подальшого розвитку сільського господарства України, описав можливості нашої країни та запрошував студентів до співпраці. З вітальної промовою виступив генеральний директор підприємства «Брунтталлер» Петр Жировницький, який вже багато років співпрацює з нашим університетом та приймає студентів на стажування. Своєю промовою він закликав кожного бути кращим серед кращих, адже саме у таких студентів є можливість закордонного навчання та стажування.

Для кожної людини найголовнішим привітанням-благословінням є батьківське. Осадчук Володимир, колишній випускник нашого факультету, а тепер – батько студента-першокурсника, від імені всіх батьків дітям побажав здоров’я та успіхів у навчанні. З теплими словами подяки університету, факультету, батькам, гостям виступила студентка Порфіленко Злата, староста 1 курсу 4 групи.

Всі студенти урочисто прочитали присягу та поклялися чесно виконувати всі  записані пункти та гідно нести звання студента НУБіП України. На завершення урочистостей на факультеті аграрного менеджменту декан  Остапчук Анатолій Дмитрович вручив студентські квитки, що є офіційним підтвердженням їхнього статусу. Першокурсники познайомилися з своїми кураторами, тими, хто на чотири роки стануть порадниками та наставниками.

Тож у добру путь, дорогі наші першокурсники!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook