Факультет аграрного менеджменту

Бакалаврат

 На  факультеті здійснюється підготовка фахівців:

ОС "Бакалавр"

Спеціальності:
1. 073 Менеджмент (Менеджмент, Менеджмент міжнародного бінесу)
2. 075 Маркетинг

 073 Менеджмент
Офіційна назва освітньо-професійної програми – Менеджмент. Бакалавр. 
Кваліфікація: бакалавр з менеджменту, менеджер-адміністратор.
Метою освітньо-професійної програми є підготовки бакалаврів з менеджменту, здатних здійснювати професійну діяльність на основі засвоєння базових управлінських понять та принципів, виконувати дослідження, аналіз процесів формування, ефективного функціонування системи менеджменту і процесів, що її забезпечують, з метою прийняття ефективних управлінських рішень.
Особливості програми. Щорічно 1 академічна група проходить навчання англійською мовою. Студенти є учасниками міжнародної програми мобільності та програм подвійних дипломів. В циклі професійної та практичної підготовки передбачено дисципліни, вивчення яких дозволить оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками щодо функціонування і розвитку ефективної системи менеджменту організацій.
Кадрове забезпечення. Підготовку бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент» здійснюють три випускові кафедри:  кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльностікафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадськогокафедра виробничого та інвестиційного менеджменту.
075 Маркетинг
Офіційна назва освітньо-професійної програми – Маркетинг. Бакалавр.
Кваліфікація: бакалавр з маркетингу.
Метою освітньо-професійної програми є надати освіту в сфері маркетингу з широким доступом до працевлаштування, підготувати здобувачів з особливим інтересом до певних областей маркетингу для подальшого навчання.
Особливості програми. Щорічно 25 осіб (1 академічна група) проходить навчання англійською мовою. Сьомий семестр навчального року є семестром міжнародної мобільності. Освоєння програми вимагає обов’язковою умовою проходження навчальної та виробничої практики на підприємствах аграрного сектору та переробних підприємствах.
Кадрове забезпечення. Підготовку бакалаврів зі спеціальності 075 «Маркетинг» здійснює випускова кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook