ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

June 1, 2015
м. Київ, НУБіП України

 

 

    22 травня 2015 року в 12ºº відбулось засідання вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. На засіданні був присутній перший проректор університету, академік Ібатуллін І.І. 



    Перший проректор університету наголосив на виконанні основних напрямів діяльності факультету та виконання Програми розвитку університету на 2015-2020 роки «ГОЛОСІЇВСЬКА ІНІЦІАТИВА – 2020» так, як кінцевою метою діяльності факультету є підготовка висококваліфікованих фахівців європейського і світового рівня, творче поєднання освітянської і наукової діяльності.

На засідання вченої ради факультету розглянуті наступні питання:

 

  1. Кадрові питання. Про обрання за конкурсом на заміщення посад: доцента, асистента.
  2. Розгляд та обговорення робочих навчальних планів ОКР «Бакалавр» напряму 6.051.701 «Харчові технології та інженерія» та ОКР «Магістр» спе-ціальностей:8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», 8.18010010 « Якість, стандартизація та сертифікація».
  3. Про стан та виконання наукових досліджень по темі №110/473-пр. «Розроблення та впровадження ресурсозаощадних біотехнологій вироб-ництва сирів та ферментованих молочних продуктів».
  4. Про склад Ради роботодавців факультету.
  5. Про підготовку студентів факультету до навчальних і виробничих практик.
  6. Про підготовку та проведення Дня університету.
  7. Різне.



Декан факультету харчових 
технологій та управління якістю
продукції АПК, Баль-Прилипко Л.В.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook