ВИПУСКНИКИ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЩЕДРО ДІЛИЛИСЯ СПОГАДАМИ…

25 May 2015, 18:48

 

   16 травня відбулася ювілейна зустріч  випускників юридичного факультету які святкували 5 та 10 років з дня закінчення юридичного факультету НУБіП України. З вітальним словом до випускників звернулася Олена Яра – декан юридичного факультету, яка презентувала здобутки та досягнення юридичного факультету за ці роки. Урочиста частина зустрічі проходила в 6 навчальному корпусі, випускники згадували свої студентські роки та не приховуючи хвилювання, щедро ділилися спогадами про них.

 

Випускниця 2005 року (перший випуск ОКР «Спеціаліст») Інна Кубицька – пригадала цікаві випадки зі студентських буднів, подякувала викладачам факультету, які були наставниками та дали путівку в життя.

  

До привітання колишніх вихованців долучилися і викладачі факультету. Завідувач кафедри цивільного та господарського права Лілія Панькова, пригадала курйозні моменти під час викладання дисципліни «Корпоративне право» та запевнила, що саме ці студенти були прикладом сумлінного навчання.

 

Свято супроводжувалось виступами студентів юридичного факультету.

 

Завершуючи зустріч  Олена Яра подякувала усім за те, що знайшли час і можливість взяти участь у зустрічі та зазначила - надалі такі заходи на юридичному факультеті будуть проходити щорічно. Традиційно було зроблено колективну світлину перед навчальним корпусом №6.

 

 

 

Олена Улютіна,  заступник декана юридичного факультету
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook